Alaves – Sevilla

La Ligassa Alaves isännöi maanantaina Sevillaa. Vierasjoukkue on Espanjan korkeimmalla sarjatasolla sijalla kolme, vain viiden pisteen päässä La Ligaa tällä hetkellä johtavasta Barcelonasta. Alaves puolestaan löytyy sijalta 11, ja pisteissä on melkoisesti matkaa kärkeen.

Sevillalla on takanaan viiden ottelun voittoputki, ja muutenkin tämä kausi on ollut joukkueelle melkoista nannaa. Voittoja on saatu kovatasoisista vastustajista, kuten Real Madridista, Athletic Bilbaosta, Real Sociedadista ja Eibarista. Alaves puolestaan on viimeaikaisia voittojaan lukuun ottamatta kerännyt tililleen lähinnä tasapelejä. Tosin täytyy sanoa, että ainoa tappio kotikentällä on tullut Barcelonaa vastaan, joten tarvittaessa puolustuspeli toimii todella hyvin. Monet joukkueen pelaamista tasapeleistä ovat päättyneet 0-0 niin kotona kuin vieraissakin.

Maaleja tuskin nähdään kauhean paljon, sillä ollessaan voitolla Sevilla keskittyy pitämään oman tonttinsa puhtaana. Jos molemmat joukkueet kuitenkin tekevät maalin, Sevilla yrittää päästä niskan päälle, jolloin loppulukemat voivat olla 1-2. Siksi tähän otteluun veikkaisimme varman päälle maalit alle 3,5 ja Sevillan voitto tasapeli mitätöi vedon -optiolla. CherryCasino antaa näihin kertoimiksi 1,24 ja 1,40.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: