Leicester – Liverpool

Englannin valioliigassa pelataan maanantaina vain yksi ottelu: Leicester isännöi ennakkosuosikki Liverpoolia. Leicester on sarjataulukossa sijalla 18; kun taas Liverpool löytyy paikalta 5. Leicesterillä ei viime aikoina ole mennyt erityisen vahvasti niin valioliigassa, Mestarien liigassa kuin FA-Cupissakaan. Viimeisessä kymmenessä ottelussaan Leicester on yltänyt voittoon vain kerran (nyt valioliigan 7. olevaa Evertonia vastaan) ja pelannut kahdesti tasurin.

Jos joukkueiden kuntoa mitataan päikseen, ei Liverpoolinkaan viimeaikaisessa suorituksessa ole hurraamista: kymmenestä edellisestä matsista löytyy 2 voittoa ja 4 tasuria. Voitoista ensimmäinen on FA-Cupin puolelta kaksi pykälää alemmalla sarjatasolla pelaavaa Plymouthia vastaan, mutta jälkimmäinen on sentään varsin kunnioitettavaa vastustajaa, valioliigan kakkosena keikkuvaa Tottenhamia vastaan.

Suoralle Liverpoolin voitolle CherryCasino antaa kertoimeksi 1,64. Maalisaaliit ovat valioliigassa sen verran pieniä, ettei Liverpoolille uskalla lähteä veikkaamaan kahden pisteen kaulaa, joten tällä mennään.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: