Divarifutista

Torstaina nähtiin monta mielenkiintoista ottelua ja varmasti pari karvasta pettymystä, kun Eurooppa-liigassa ennakkoasetelmat kääntyivät päälaelleen: AS Roma otti kotikentällään kirvelevän selkäsaunan Villarealilta. Ehkä otteluun ei ladattu aivan joukkueen kovinta kärkeä, sillä sarjakakkonen Roma varmaankin säästelee ykköstykkejään sunnuntaille. Tällöin vieraissa vastaan tulee Serie A:n neljäs joukkue Inter.

Myös toinen Eurooppa-liigan mielenkiintoinen ottelu Apoel vs Atletico Bilbao päättyi odotusten vastaisesti: Kyproslaiset ottivat komean 2-0 -kotivoiton, vaikka Bilbaon olisi luullut yltävän edes tasuriin. Aina ei mene, niin kuin Strömsössä.

Ajax sentään pääsi täyttämään itselleen asetetut odotukset. Amsterdamin pojat veivät kotikentällään 1-0 -voiton Puolan Legiasta toisen puoliajan alussa.

Perjantaille ei korkeimman sarjatason potkupallossa ole tarjolla mitään itsestään selviä läpihuutojuttuja, joten varman päälle pelaavien lajin ystävien täytyy turvautua divareiden tarjontaan. Ja sitähän riittää!

Ajax Jong kohtaa kotikentällään Eindhoven FC:n. Villi veikkaus on, että Amsterdamissa saadaan juhlia kahtena iltana peräkkäin, joten ykköstä ruutuun vaan.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑